Beste gasten, wij zijn gesloten tot in ieder geval 2 maart. De locaties Amsterdam, Ede en Haarlem zijn beperkt open voor take-out. Wij zien u graag en het is alleen maar hopen op betere tijden waarin we weer open mogen zijn. Wij wensen u gezondheid toe en graag tot ziens in De Volkslust

 


ONZE LOCATIES

 


DE VOLKSLUST ANTWERP 1880 

  • IMG_3687 (1)
  • IMG_3688
  • IMG_3690 (1)

    We schrijven het jaar 1880 wanneer Eugene Dierckxens zijn “Groote Bakkerij de Volkslust “ opstart in Antwerpen. De Volkslust wordt al snel een begrip en een vertrouwd stadsgezicht in heel Antwerpen. Daar ligt de familiaire basis van onze eigentijdse eet & drinkgelegenheden.


In onze etablissementen “De Volkslust” staat het ter plaatse gebakken brood, met de smaak van weleer, voor het ontbijt en de lunch nog altijd centraal. Wij serveren u een eerlijk product waar de boer, de molenaar, de bakker en de slager met liefde voor moeder natuur aan werken.

Geniet van uw verblijf bij ons in De Volkslust en neem daar zeker ook een cappuccino, koffie, een bolleke van stads brouwerij De Koninck of een lekker glas wijn bij. 
Wij zijn minstens zo trots op ons biologisch biertje “De Volkslust”, dat op basis van het brood van toen der tijd, op traditionele wijze in België gebrouwen wordt.


Graag tot ziens in De Volkslust!