CORONAVIRUS UP-DATE


Beste gasten, 

Wij zijn geopend in Amsterdam, Haarlem, Ede en Eindhoven en heten u van harte welkom. In verband met het Coronavirus treffen wij de nodige maatregelen in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Zo houden we rekening met het aantal gasten in de zaak, met de ruimte tussen de tafels en zijn wij alert op de gezondheid van onze medewerkers.

Uiteraard vragen we u ook zelf uw verantwoording te nemen in geval van gezondheidsklachten, zoals omschreven door de RIVM. Mijd de horeca als u zelf klachten ervaart die kunnen duiden op het virus. Zo houden we elkaar gezond en beperken we de risico’s.

We zien u graag gezond en wel in De Volkslust

 

ONZE LOCATIES


 


DE VOLKSLUST 1880 

  • IMG_3687 (1)
  • IMG_3688
  • IMG_3690 (1)

    We schrijven het jaar 1880 wanneer Eugene Dierckxens zijn “Bakkerij de Volkslust “ opstart in Antwerpen. De Volkslust wordt al snel een begrip in Antwerpen. Direct vanuit het bakhuys worden de verse en heerlijk geurende broden met hondenkarren en later met paardenkarren tot aan huis gebracht. Deze aanpak blijkt een schot in de roos en de broodkarren van De Volkslust worden een vertrouwd stadsgezicht in heel Antwerpen.


In onze etablissementen “De Volkslust” staat het ter plaatse gebakken brood, met de smaak van weleer, centraal. Wij serveren u eerlijk natuurlijk brood waar de boer, de molenaar en de bakker elk moment van de dag met liefde voor moeder natuur aan werken.

Geniet van uw verblijf bij ons in De Volkslust en neem daar zeker ook een cappuccino, koffie, een bolleke van stads brouwerij De Koninck of een lekker glas wijn bij. Wij zijn ook trots op ons biologisch biertje “De Volkslust”, dat op basis van ons brood, op traditionele wijze in België gebrouwen wordt.

Van onze broden, vennoisserie en patisserie kunt u natuurlijk ook nog altijd thuis genieten. Altijd vers gemaakt van de beste natuurlijke kwaliteit.

Graag tot ziens in De Volkslust!